Чи є якісь зобов’язання у споживача перед оператором системи після зміни постачальника? (Оплачувати послуги, відвідувати представництва і т.д.)

Звичайно, зміна постачальника не перериває дію укладених договорів про надання послуг з розподілу/передачі електричної енергії споживачу та не скасовує зобов’язання сторін таких договорів. Правилами роздрібного ринку електричної енергії, споживач має право лише змінити варіант оплати послуг з  розподілу/передачі. Оплата може відбуватись або споживачем безпосередньо оператору системи напряму, або через діючого постачальника. У договорі про постачання […]

Звичайно, зміна постачальника не перериває дію укладених договорів про надання послуг з розподілу/передачі електричної енергії споживачу та не скасовує зобов’язання сторін таких договорів.

Правилами роздрібного ринку електричної енергії, споживач має право лише змінити варіант оплати послуг з  розподілу/передачі. Оплата може відбуватись або споживачем безпосередньо оператору системи напряму, або через діючого постачальника.

У договорі про постачання електроенергії з обраним постачальником є обов’язковою відмітка про обраний варіант оплати послуг з розподілу. Всі інші положення договорів з операторами системи продовжують діяти, і відповідно споживач зобов’язаний їх виконувати, а рахунки – оплачувати.


lighting

Новини