Чому рахунки виставляються на одну ціну (прогнозну), а в Акті купівлі-продажу – інша?

У класичному варіанті, підсумкові ціни не є фіксованими та залежать від оптового рівня цін та погодинних профілів споживання електроенергії, адже комерційні пропозиції постачальників передбачають оплату замовлених до споживання обсягів електричної енергії у вигляді передоплати за певним графіком. Неможливо вказати точну ціну електричної енергії на ринку, оскільки на момент формування рахунків ще невідомо якою буде її […]

У класичному варіанті, підсумкові ціни не є фіксованими та залежать від оптового рівня цін та погодинних профілів споживання електроенергії, адже комерційні пропозиції постачальників передбачають оплату замовлених до споживання обсягів електричної енергії у вигляді передоплати за певним графіком.

Неможливо вказати точну ціну електричної енергії на ринку, оскільки на момент формування рахунків ще невідомо якою буде її фактична ціна, для цього використовується її прогнозне значення. Зазвичай, за індикатив береться ціна, що склалась на оптовому ринку у попередніх періодах з урахуванням передачі та націнки постачальника.


lighting

Новини